Lådor och boxar

Här hittar du leksaksförvaring som är både funktionell och som blir en fin inredningsdetalj i rummet. Välj mellan praktiska lådor och förvaringskorgar som gör det enkelt att städa undan leksakerna när det är dags att avsluta för dagen.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-4 av 4 artiklar

I vårt breda utbud av lådor och boxar finns något för alla! Med lådor och förvaring blir det lättare att hålla rummet snyggt och organiserat. Våra fina lådor och boxar underlättar när barnen själva ska vara med och plocka undan sina saker. Här hittar du rikt dekorerade boxar som blir fina inredningsdetaljer så väl som neutral förvaring som passar lika bra i vardagsrummet.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.