Skötbord

Oavsett om du vill ha ett vägghängt eller ett fristående skötbord så hittar du det här. I vårt sortiment hittar du skötbord från noga utvalda tillverkare. Det finns även avtagbara skötbordstoppar som är tänkta att fästa ovanpå en byrå eller en spjälsäng.

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-5 av 5 artiklar

Det kan vara en god idé att ha ett skötbord i badrummet, om plats finns, där närheten till rinnande vatten är en fördel när du ska sköta din baby. Välj mellan ett vägghängt eller ett fristående skötbord. En skötdyna gör skötplatsen mer ombonad och underlaget blir mjukare att ligga på för ditt barn. Att sätta upp en rolig mobil ovanför skötbordet är också populärt, med en mobil kan du underhålla ditt barn om du t ex vill att det ska ligga stilla. Tänk på att aldrig lämna ditt barn ensamt på skötbordet p.g.a fallrisken.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.