Lära-gå-vagnar

Lära-gå-vagnar är perfekta för små barn som precis ska lära sig att gå då de hjälper dem att hålla balansen. Med ett ställbart handtag och en justerbar broms anpassas lära-gå-vagnen till den som ska ta sina första steg i livet.

Filtrera Dölj filter
Filter
Rekommenderad ålder (ungefärlig)
Varumärke
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-5 av 5 artiklar
Som förälder vill man underlätta för sitt barn, inte minst när det är dags för de allra första stegen. Med en lära-gå-vagn kan ditt barn ta sina första steg på ett tryggt och säkert sätt. Tack vare att du kan ställa in vagnen så att den rullar olika trögt kan den anpassas under tiden som barnet utvecklas. Lite längre fram blir lära-gå-vagnen en del i leken där både klossar och gosedjur kan få åka med på upptäcksfärd.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.