Nappar och tillbehör

Vi säljer nappar i flera olika material från alla populära ledande leverantörer. Välj mellan en napp i naturgummi eller silikon. Här hittar du också nappar med gosedjur och praktiska och trendiga napphållare.
Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Åldersrekommendation
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
30
Najell Napphållare Sage GreenBild saknas
Lägg i varukorg
149 kr 104 kr
Visar 1-30 av 166 artiklar
Förutom nappar har vi även ett brett utbud av fina napphållare som hjälper dig att hålla reda på nappen. Napphållare finns i många utföranden och färger. När ditt barn blir större är det ofta en rolig lek att kasta ut saker från barnvagnen, med en praktisk napphållare slipper du plocka upp nappar från marken när ni är ute och går. Här hittar du även mjukisdjur med napp. Gosedjuret gör nappen lätt att hitta och barnet får extra tröst och trygghet.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.