Sänghimlar och tillbehör

Här har vi samlat våra populära sänghimlar så att du kan se dem intill varandra. En sänghimmel ramar in sängen och ger den en ombonad känsla samtidigt som det är en fin inredningsdetalj i rummet. Till sänghimlarna i linne från NG Baby finns matchande bäddset, myspölar och vimplar.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-7 av 7 artiklar

Vi säljer sänghimlar och tillbehör till både vagga och spjälsäng. Självklart passar våra sänghimlar även till växasängar. Du väljer själv om du vill ha din sänghimmel monterad vid huvudgaveln av sängen eller mitt på sängens långsida. Ett tips för att skapa en varm inbjudande vrå i rummet är att montera en sänghimmel i taket. Med hjälp av golvkuddar eller en myspöl och säkra ledlampor skapar du enkelt ett härligt krypin att mysa i. Detta blir garanterat uppskattat hos de lite äldre barnen! Här hittar du även himmelstativ och mindre sänghimlar anpassade till vaggor.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.