Sittdynor

Med en bekväm sittdyna till barnvagnen så gör du inte bara tiden i barnvagnen skönare för ditt barn, utan ger även ett extra skydd till tyget i barnvagnen som inte slits lika mycket eller behöver rengöras lika ofta. Sittdynan hjälper till att hålla ditt barn varmt eller svalt, beroende på årstid. Vi har även några vändbara sittdynor med en varmare och en svalare sida som är perfekta att använda året om. Hos Bonti hittar du fina och beväma sittdynor i en mängd olika färger och material. Här hittar du sittdynor från bland andra Bugaboo, Elodie, Thule mfl.

Filtrera Dölj filter
Filter
Passar till
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-20 av 20 artiklar

På Bonti hittar du ett brett urval av sittdynor med olika funktioner från alla ledande tillverkare. Med en sittdyna med Memory Foam från Inovi gör du sittvagnen mer ombonad och mysigare för det lilla barnet som börjar sitta själv. Dynorna med 3D-struktur från AeroMoov skapar en luftspalt som låter luft cirkulera. På sommaren förhindrar de att barnet svettas i vagnen och på vintern bidrar 3D-strukturen till att snabbt ge en värmande sittyta. Här hittar du även måttanpassade sittdynor från Bugaboo, barnvagnsdynor i ull och flera fina modeller som är universella. UPPAbaby Snugseat för de allra minsta ger extra komfort och stabilitet för barnets nacke och rygg vid promenader.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.