Suffletter och klädslar

Fräscha upp din barnvagn med en ny look! Här hittar du alla våra suffletter och klädslar till barnvagnen i massor av olika färger och modeller. Komplettera din barnvagn med en ny sufflett eller en helt ny klädsel efter din egen smak. Här hittar du också solsuffletter (t ex Bugaboos populära Breezy-sufflett), extra handtag, sidokorgslock, liggdelslock, hjulkapslar och mycket mer. Här hittar du produkter från bland andra Bugaboo, BABYZEN, Thule och Cybex mfl.

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Passar till
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-30 av 74 artiklar

Oavsett om du ska använda din barnvagn till ett nytt syskon eller om du tagit över en äldre vagn så hittar du allt du behöver här för att fräscha upp din barnvagn med en ny look! Välj bland sitt- och liggdelsklädslar, suffletter, hjulkapslar och mycket mer. En Bugaboo Breezy ger extra skydd och ventilation under varma dagar. I vårt utbud hittar du även Bugaboos alla style set med allt du behöver för en komplett look.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.