Vaggor och sidosängar

Tänk att få sakta gunga till sömns, en klassisk vagga låter ditt barn göra precis det! Här hittar du även våra populära sidosängar som du placerar intill er säng. På så sätt har du ditt barn alldeles nära under natten och kan smidigt lugna eller amma hen samtidigt som ni inte stör varandra under resten av natten.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()

På Bonti hittar du marknadens mest populära vaggor och sidosängar. Med en Sleepi Mini från Stokke kan vaggan växa med ditt barn och förvandlas till en spjälsäng med hjälp av ett förlängningsset som köps separat. En smart sidosäng kan antingen placeras intill föräldrarnas säng för närhet under natten eller stå fritt i rummet. När babyn är nyfödd kan det vara skönt att ha närheten under natten för amning och trygghet. Här hittar du även himmelstativ till vaggor.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.