Babygym & lekmattor

Med ett babygym till din baby låter du ditt barn upptäcka världen i lagom doser. De allra flesta babygym har avtagbara bågar så att du kan använda gymet som en mjuk lekmatta när din baby blivit lite äldre. Babygym kan användas redan från födseln och inbyggda aktiviteter stimulerar ditt barn. Varva med att låta barnet ligga på rygg och på mage för att på så sätt låta ditt barn öva sig på att lyfta huvudet.

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Rekommenderad ålder (ungefärlig)
Varumärke
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-11 av 11 artiklar

Babygymen finns i många olika varianter, en del har även inbyggda musikfunktioner. Gemensamt är att de alla erbjuder din baby en egen plats i hemmet att utforska i sin egen takt. Här hittar du också babygym i trä som du placerar på lämpligt underlag. De hängande leksakerna är avtagbara och när ditt barn tröttnat på dem kan du lätt själv hänga dit andra spännande saker att titta på. Leksakerna i sig är ofta utformade i olika material med olika känsla och ljud, allt för att roa och stimulera din baby.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.