Solhattar

Med solhattar kan de små leka utomhus utan att besväras av solen. Här hittar du klassiska solhattar och solhattar i UV-tyg. En solhatt med ett förlängt brätte i nacken ger extra skydd över ryggen.

Filtrera Dölj filter
Filter
Rekommenderad ålder (ungefärlig)
Varumärke
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-11 av 11 artiklar
Tänk på att skydda ditt barn i solen, att använda solhatt är ett enkelt sätt att se till att ditt barn skyddas mot solens skadliga strålar. Välj mellan en klassisk modell eller en modell med ett längre bakstycke som effektivt täcker även nacke och rygg.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.