Hud- och hårvård

På Bonti hittar du utvalda serier av hud- och hårvård som är speciellt framtagna för barns extra känsliga hud. Vi har noga valt ut produkter med hållbarhet – såväl för barnen som för miljön.

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-4 av 4 artiklar

Serien från svenska ARC är utvecklad för att vårda baby och barns känsliga hud och består av 5 välkomponerade produkter som täcker hela ditt behov. ARC innehåller inga ingredienser av animaliskt ursprung, parabener, mineraloljor, mikroplaster, petrokemiska emulgeringsmedel, och är inte heller testade på djur. Sebra Babycare är tillverkad av naturliga ingredienser och är både ekologisk och vegansk. Produkterna från Bamford Baby är utvecklade och producerade i England med naturen som inspiration, och innehåller över 80% ekologiska ingredienser. Här hittar du även bäst-i-test-vinnande solprodukter från EVY – passar hela familjen men är ett idealiskt skydd för barn då de behöver ett intensivt och vattenfast solskydd.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.