Ramar och keepsakes

Graviditeten och ditt barns första fotavtryck är minnen som är värda att bevaras! Här hittar du allt ifrån kit för gipsavgjutningar till fina anpassade ramar.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-5 av 5 artiklar

Med våra utvalda produkter för att bevara minnen hittar du allt du behöver för att skapa fina tavlor av ditt barns första år. Ramar, kit för avtryck och material till gipsavgjutning av din gravidmage. Här finns även snygga posterhängare i ek.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.