Kreativitet & pyssel

Vi på Bonti har ett brett utbud av pyssel och kreativa leksaker till ditt barn. Vi har roliga saker att måla, klippa och klistra med! Låt barnen få skapa egna tavlor att sätta upp i rummet eller ge bort i present till någon hen tycker om. Alla produkter är omsorgsfullt utvalda och håller hög kvalitet. Med andra ord är det leksaker vi mer än gärna skulle ge till våra egna barn.

Vad finns det för olika kreativa leksaker?

Vi på Bonti har en mängd av roliga och kreativa leksaker till både små och stora barn. Hos oss på Bonti hittar ni färgglada pennor, kritor för olika åldrar, fina målarböcker, roligt Play-doh, vackert stämpelset, duttiga duttpenor och spännande experiment. Bygg upp Paw Patrol eller Greta Gris med Play-doh-lera, måla Babblarna i fina färgstarka färger med pennor eller kritor, stämpla mandala-mönster med vackert stämpelset eller dutta fina mönster och figurer med roliga duttpennor. 

Vilken ålder kan barn börja måla?

Det är olika och variera beroende på om barnet lärt sig greppa kritor ännu samt inte stoppar allt i munnen. Vi på Bonti har kritor och pennor från 12 månader och uppåt. Det viktigaste att tänka på är att utgå från barnet och åldersrekommendationen på produkten. 

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Åldersrekommendation
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-8 av 8 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.