Färdiga paket

Här hittar du färdiga startpaket med babytillbehör, barnmatstolar, badrumsprodukter och mycket mer. De smarta paketen gör att du alltid vet att du får rätt produkter som passar ihop. De är baserade på vad våra kunder brukar köpa tillsammans, och vår långa produktkunskap som både föräldrar och försäljare av baby- och barnprodukter. Självklart får du välja färger helt fritt i paketen, så det passar just dig och din familj. 
Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-10 av 10 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.