Övrigt

Här har vi samlat produkter som passar bra när du ska börja med smakportioner till ditt barn.

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Fresh Kid DiskställBild saknas
Lägg i varukorg
189 kr
Visar 1-30 av 31 artiklar

En Food Feeder är en smart uppfinning som gör det enkelt att låta det lilla barnet prova riktig mat. Att prova på nya smaker är viktigt för barnets utveckling. Redan när barnet är 4-5 månader börjar saliven innehålla enzymer, som gör att de kan bryta ner kolhydrater. Då är barnet beredd på att prova fast föda. Silikonpip till squizepåsar monterar du på klämmisar. Pipen är gjord i mjuk silikon och skyddar små munnar mot vassa kanter och förhindrar onödigt spill. Passar till alla klämmisar/matpåsar på marknaden.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.