Sovpåsar

Sovpåsar är den perfekta lösningen för livliga barn som drar av sig täcket och vaknar kalla. En praktisk öppning gör det enkelt att byta blöja under natten och underlättar vid av- och påklädning.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-11 av 11 artiklar

På senare år har sovpåsar blivit väldigt populära att använda istället för pyjamas till de minsta. En sovpåse håller ditt barn varmt om natten även om hen sparkar av sig sitt täcke. Våra sovpåsar finns i flera storlekar och med fina färger och mönster. De modeller som knyts ihop med en dragsko i botten kan göras om till nattlinne när de vuxits ur på längden. Här hittar du vadderade sovpåsar och tunnare sovpåsar i bomull samt i ull.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.