Stödbälten och gördlar

Ett stödbälte ger stadig och omedelbar avlastning vid foglossning samt vid länd- och ryggont under graviditeten. Här hittar du också gördlar som hjälper kroppen att återhämta sig efter graviditeten på ett naturligt sätt genom att förbättra hållningen och stödja nedre delen av ryggen.

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-9 av 9 artiklar

70% av alla gravida lider av ryggont, du behöver inte vara en av dem! Med en gravidgördel får du det stöd du behöver både före och efter förlossningen. En gördel ger komfort och avlastning för känsliga områden som nedre delen av magen och ländryggen samt vid foglossning. Här hittar du också gördlar som hjälper till att stödja magen och midjepartiet efter förlossning eller kejsarsnitt.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.