Blöjhinkar

På Bonti hittar du blöjhinkar från alla ledande tillverkare. I vårt utbud hittar du en blöjhink som passar era behov, välj mellan många fina färger för att hitta en blöjhink som matchar er livsstil och inredning.

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-7 av 7 artiklar

Här hittar du luktfria blöjhinkar i olika utföranden från kända leverantörer som Sangenic, Korbell och UBBI.  Välj mellan hink med refillkassetter eller en hink som du kan använda vanliga plastpåsar i. Gemensamt för alla våra blöjhinkar är att de tillverkats för att du ska slippa den otrevliga odören som annars lätt uppstår med en traditionell papperskorg.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.