Reflexer

Här hittar du vårt utbud av reflexer. En reflex på barnets kläder eller skor är en billig investering för att synas bättre i mörkret under vinterhalvåret. Här finns även smart reflextejp som du sätter på barnvagnens chassi samt olika reflexer anpassade till hjulen så att du kan känna dig trygg under kvällspromenaden.
Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-4 av 4 artiklar
Reflexer hör inte enbart hemma på mörka landsvägar. Tvärtom, i stadstrafik är det ännu viktigare att bära reflex. De flesta olyckor med gående sker i tättbebyggda områden med gatubelysning.När man rör sig i trafiken är det viktigt att man syns från alla håll. Reflexer syns bäst när de är i rörelse. Placera din reflex hängande i ett snöre och gärna runt armar och ben. Det är även bra om reflexerna sitter så lågt som möjligt eftersom du då syns bättre när bilen har halvljuset på. 
Att använda reflexer på din barnvagn garanterar att du syns, oavsett om du bor i en stad eller på landet. Hos oss hittar du flera reflexer anpassade till just barnvagnar.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.