Leksaksfigurer & lekset

Hos oss på Bonti hittar ni populära leksaksfigurer och lekset från barnens favorit barnprogram och klassiska filmer. Vi har allt från de starka karaktärerna Pippi och Bamse till populära Babblarna och Greta Gris. Populära varumärken som My Little Pony Friends, Paw Patrol, Tender Leaf Toys och mycket mer. Vi har helt klart ett brett utbud av barnens favoritkaraktärer i leksaksformat!

Populära & klassiska leksaksfigurer

Favoriten från barnprogrammet, en läskig dinosaurie, en söt kattunge, en fin docka eller en gullig hundvalp att ta hand om? Här hittar du en mängd olika leksaksfigurer och lekset som håller ditt barn sysselsatt i många timmar. Vi har allt från Lille Skutt, Farmor, katten Janson och Husmusen från Bamse till gulliga smådjur från Sylvanien Families som passar fint till dockhuset. Vi har även de populära figurerna Greta Gris, Paw Patrol, Brandman Sam och My Little Pony Friends. Låt barnet bygga upp en fantasifull värld med alla de populäraste leksaksfigurerna! 

När kan barn börja leka med leksaksfigurer?

Det skiljer sig från produkt till produkt och varumärke till varumärke. Leksaksfigurer har även oftast smådelar eller är små själva. Rekommenderad ålder är därför oftast till ett litet äldre barn i och med smådelar. Titta och utgå alltid från åldersrekommendationen. 

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Åldersrekommendation
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-3 av 3 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.