Cykelvagn

Upptäck vårt utbud av cykelvagnar från Thule som kombinerar funktion, säkerhet och stil. Perfekta för aktiva familjer. Våra cykelvagnar erbjuder en smidig körupplevelse både i stadsmiljö och på ojämna terränger. Utforska våra premiummodeller som garanterar komfort för dina nära och kära under varje äventyr. En cykelvagn är en vagn som kan fästas på din cykel så att du på ett säkert, enkelt och miljövänligt sätt att skjutsa barnen. Som alltid på Bonti erbjuder vi prisgaranti och snabba leveranser!

Cykelvagnar från Thule

Thule cykelvagnar står för innovation och kvalitet. Thules vagnar erbjuder en säker och bekväm resa, och är idealiska för familjer som värderar hållbarhet och mångsidighet. Från enkla promenader till längre cykelturer har Thule en lösning för varje behov. 

Cykelvagn för 1 barn

Våra cykelvagnar för ett barn är designade för att ge optimal säkerhet och komfort för ditt barn. Med lättviktsramar och robust konstruktion, gör dessa vagnar varje utflykt till en ren njutning.

Cykelvagn för två barn

För familjer med två små äventyrare erbjuder vi rymliga och stabila cykelvagnar. Dubbelsitsiga modeller säkerställer att båda barnen åker bekvämt, med gott om utrymme för leksaker och tillbehör.

Köp cykelvagn online hos Bonti

Handla din nästa cykelvagn hos Bonti för en trygg och bekväm upplevelse. Med vår expertis och ett brett utbud av högkvalitativa vagnar, från etablerade varumärken som Thule, är vi här för att hjälpa dig hitta den perfekta vagnen för din familjs äventyr.

Visar 1-12 av 12 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.