Solskydd

Precis som att vi vill skydda våra barn från solen när vi är utomhus så vill vi också skydda dem från direkt sol under bilfärden. Genom att använda ett smidigt solskydd får du en lägre temperatur i bilen samtidigt som du skyddar barnens ögon mot solens starka strålar. Vi har både solskydd som färsts direkt på bilbarnstolen eller på fönstret. Solskydden är enkla att fästa och ta bort och finns i en mängd olika färger och mönster.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-6 av 6 artiklar

Precis som vi skyddar våra barn mot solen i barnvagnen kan vi enkelt skydda dem i bilen. Hos oss hittar du solskydd som är lätta att montera och att ta bort när de inte behövs längre. Med solskydd på rutorna sänks temperaturen i hela bilen.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.