Våningssängar

En våningssäng står inte bara högt upp på många barns önskelista, det är också en praktisk möbel om sovrummet inte är så stort då den sparar på golvyta, mer plats att leka på! Hos oss hittar du stilrena våningssängar i flera mått.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()

Med en våningssäng blir det lättare att möblera barnens delade rum, här hittar du våningssängar i flera yttermått, madrasser, fallskydd och smarta sänglådor att förvara leksaker i. Till de yngre barnen kan en kantbräda enkelt monteras som ett tryggt fallskydd.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.