Framåtvända bilbarnstolar

I en bältesstol sitter barnet framåt i bilens färdriktning. Man bör inte använda en bältesstol innan dess att barnet är 4 - 5 år eller då vikt- och längdgränsen passerats för en bakåtvänd bilbarnstol. Hos oss hittar du testade, säkra och godkända framåtvända bilbarnstolar från alla ledande märken.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Färg
Har isofix
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-19 av 19 artiklar

Bältesstolen hjälper till att anpassa bilen trepunktsbälte så att bilbältet leds över bröstkorgen så nära halsen som möjligt och ser till att höftbandet inte tränger in i magens mjukdelar. De flesta framåtvända bilbarnstolar monteras på bilens säte med hjälp av Iso-fix men vi säljer även bältesstolar som monteras med bilens egna 3-punktbälte. Iso-fix är ett system som underlättar monteringen av bilbarnstolen som monteras enkelt och utan underförankringsband genom att man hakar i bilbarnstolen i bilens Isofix-fästen. Tack vare Iso-fix är det näst intill omöjligt att montera bilbarnstolen på fel sätt och du som förälder kan känna dig trygg i att ditt barn åker säkert i bilen.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.