Framåtvända bilbarnstolar

Att välja rätt bilbarnstol är av yttersta vikt för att säkerställa barnets trygghet och säkerhet under bilresor. En framåtvänd bilbarnstol är utformad för att placeras i bilsätet med barnets ansikte riktat framåt. Dessa stolar är avsedda för barn som har vuxit ur den bakåtvända bilbarnstolen och är redo att resa med en framåtvänd position. Man bör inte använda en bältesstol innan dess att barnet är 4 - 5 år eller då vikt- och längdgränsen passerats för en bakåtvänd bilbarnstol. I vår kategori för framåtvända bilbarnstolar hittar du ett brett utbud av säkra , godkända och bekväma alternativ för ditt barn.

Framåtvänd bilbarnstol ålder

Det rekommenderas att använda bakåtvända bilbarnstolar så länge som möjligt, men när ditt barn har uppnått den specifika längd och viktgränsen för sin bakåtvända bilbarnstol, är det dags att köpa en framåtvänd bilbarnstol. Det är viktigt att följa tillverkarens rekommendationer för att säkerställa att du använder rätt typ av bilbarnstol för ditt barns ålder och storlek.

Framåtvänd bilbarnstol med och utan isofix

En framåtvänd bilbarnstol kan vara utrustad med eller utan Isofix-fästen. Isofix är ett standardiserat fästsystem som möjliggör en stabil och säker installation av bilbarnstolen i bilen. Bilbarnstolar med Isofix-fästen är enkla att installera och minskar risken för felmontering. Det är viktigt att notera att inte alla bilar är utrustade med Isofix-fästen, så det är nödvändigt att kontrollera att den framåtvända bilbarnstolen du överväger att köpa passar i just din bil

Framåtvänd bilbarnstol i framsätet

Om du väljer att placera en framåtvänd bilbarnstol i framsätet är det viktigt att se till att airbagen är inaktiverad eftersom den kan vara farlig för ett barn i en bilbarnstol. Följ alltid tillverkarens anvisningar och se till att bilen är utrustad med en inaktiveringsfunktion för airbagen i framsätet innan du placerar en barnstol där.

Köp din framåtvända bilbarnstol online hos Bonti

Att köpa en framåtvänd bilbarnstol online hos Bonti är både bekvämt och pålitligt. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa bilbarnstolar från välrenommerade tillverkare, vilket ger dig möjlighet att hitta den perfekta bilbarnstolen för ditt barns behov och säkerhet. Vår webbplats är lätt att navigera och ger detaljerad information om varje produkt, inklusive åldersgränser, viktkapacitet och eventuella speciella funktioner. Du kan enkelt jämföra olika modeller och göra ett informerat val.

Genom att köpa din framåtvända bilbarnstol online hos Bonti kan du också dra nytta av våra förmånliga priser och erbjudanden. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med säkerhet och kvalitet. Dessutom erbjuder vi bekväma leveransalternativ. Vår kundservice finns alltid tillgänglig för att besvara dina frågor och ge vägledning vid ditt köp.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Färg
Har isofix
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-14 av 14 artiklar

Bältesstolen hjälper till att anpassa bilen trepunktsbälte så att bilbältet leds över bröstkorgen så nära halsen som möjligt och ser till att höftbandet inte tränger in i magens mjukdelar. De flesta framåtvända bilbarnstolar monteras på bilens säte med hjälp av Iso-fix men vi säljer även bältesstolar som monteras med bilens egna 3-punktbälte. Iso-fix är ett system som underlättar monteringen av bilbarnstolen som monteras enkelt och utan underförankringsband genom att man hakar i bilbarnstolen i bilens Isofix-fästen. Tack vare Iso-fix är det näst intill omöjligt att montera bilbarnstolen på fel sätt och du som förälder kan känna dig trygg i att ditt barn åker säkert i bilen.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.