Transportväskor för barnvagn

Med en transportväska till barnvagnen kan du skydda din barnvagn under resan och slippa onödiga kostnader och andra utgifter som uppstår om din barnvagn blir skadad under transporten.
Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-6 av 6 artiklar
En transportväska är en billig investering i längden om ni planerar att resa med er barnvagn. Vi har ett brett urval med väskor från alla ledande tillverkare som passar både mindre och större barnvagnar.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.