Hemsäkerhet

Våra säkerhetsprodukter för barn och hem är enkla att installera och kan förebygga onödiga olyckor i hemmet. Här hittar du bland annat skåpsreglar, hörn- och petskydd att sätta i hemmets eluttag.
När det kommer till våra barn är det är enkelt att välja att ta det säkra före det osäkra!

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-9 av 9 artiklar

Hemmet upplevs som en trygg plats men det är här de flesta skador och olyckor sker. Det är här vi spenderar mest tid. Som förälder kan du minska risken för olyckor genom att undersöka din hemmiljö då och då, innan barnet börjar göra det på egen hand.
Många gånger rör sig små barn snabbare än man tror. Med enkla medel kan du barnsäkra ditt hem.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.