Sängmobiler

I vårt breda utbud av sängmobiler och tillbehör hittar du garanterat en mobil som passar just din smak! Med en sängmobil får ditt barn något att titta på, i sängen eller över skötbordet. Välj mellan enklare modeller och de som även spelar en lugnande melodi.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-10 av 10 artiklar

Här hittar du mobiler i olika material och utförande. Med en mobil över skötplatsen kan du underhålla eller distrahera ditt barn. Med en mobil över spjälsängen kan ni skapa en återkommande rutin som hjälper ditt barn att komma till ro innan det somnar. Samma mobil kan också underhålla ditt barn en stund i sängen på morgonen innan det är dags att stiga upp. Vi säljer även lösa mobilarmar som gör det enkelt att montera en mobil över sängen.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.