Bäddset

Här hittar du bäddset till vagn, vagga och spjälsäng. Vi har ett noga utvalt och brett utbud för att kunna tillgodose olika stilar. Många av våra leverantörer jobbar med ÖKO-Tex certifierad bomull av högsta kvalitet. Här hittar du även sängkläder i mjuk jersey (som att sova i en favorit t-shirt!), påslakan i bambu samt i trendig linnekvalitet.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-20 av 20 artiklar

De flesta påslakanset är av standardstorlek med undantag för en del danska tillverkare då Danmark har egna mått på sina sängar. Stokke har en egen kollektion som är måttanpassad till deras ovala sängar. Många av våra märken erbjuder matchande spjälskydd och andra fina tillbehör som sänghimmel till barnrummet.
Vi rekommenderar att du har minst 2 bäddset till din baby då olyckan lätt är framme och du kan behöva byta sängkläder snabbt.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.