Musikleksaker

Botanisera bland våra fina musikleksaker för barn som främjar musikalitet på ett lekfullt sätt. Hos oss på Bonti hittar du ett brett utbud av enkla instrument till ditt barn. Du hittar trummor, xylofoner, gitarrer och mycket mer för morgondagens popstjärnor! 

Skapa ljuvliga melodier

Vi har massor av härliga instrument till de barn som älskar ljud och musik samt vill spela härliga toner där hemma. Det finns gitarrer, piano, flöjter och xylofoner. Vi har fina instrument från franska Vilac, färgglada Skip Hop, trendiga Konges Slöjd, klassiska Brio och mycker mer. Varför inte låta barnen skapa ett popband där hemma med familj eller vänner och skapa ljuvlig musik med roliga och färgrika instrument. Låt barnen få plocka fram sin kreativa sida och utforska sin musikaliska!

Utvecklande & lustfull musiklek

Musikleksaker är utvecklande, roliga och bidrar till dans, sång och rörelser. Musikleksaker skapar ljud och aktivitet, de är utvecklande för barnen och bidrar till kreativitet. Se fram emot ditt barns kommande liveshower med härlig sång och dans. Genom att leka med musikleksaker på ett lustfullt sätt tränar sig barnet i sin musikalitet. Hos oss på Bonti hittar du enkla musikleksaker med ljud för de allra yngsta och lite mer avancerade instrument för de lite äldre barnen.

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Åldersrekommendation
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-5 av 5 artiklar

Här hittar du enkla leksaker med ljud för de allra yngsta och lite mer avancerade instrument för de lite äldre barnen. Låt barnen få plocka fram sin kreativa sida och utforska sin musikaliska!

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.