Underlakan

Vi erbjuder ett antal olika lakan till spjälsäng. Föredrar du formsydda lakan till spjälsäng med resår eller klassiska underlakan? Vi har båda! Våra lakan finns i olika material som mjuk jersey, svalkande bomull, allergivänlig bomull, ekologisk kvalitet samt bambu.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-18 av 18 artiklar

Underlakan från AeroSleep har en unik 3D struktur, ditt barn ligger på ett luftskikt som gör det möjligt att andas hela tiden, även om barnet rullar över på mage. Stokke erbjuder formsydda lakan och madrasskydd som passar till deras ovala säng och runda vagga Sleepi. Storleken på underlakan till vagga är samma som till barnvagn. På sommaren är det skönt att kunna bädda barnvagnen med ett svalkande underlakan i botten.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.