Barnvagnsleksaker

I vårt breda sortiment av barnvagnsleksaker hittar du tvärgående mobiler att hänga på barnvagnens sufflett, mindre hängen och aktivitetsleksaker som du enkelt fäster på vagnen så att de alltid finns nära till hands. Här finns även barnvagnsringar i många färger som du använder för att hänga upp valfri egen mobil med.

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Rekommenderad ålder (ungefärlig)
Varumärke
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-19 av 19 artiklar

För att roa din baby under barnvagnspromenaden kan du enkelt hänga upp en mobil som blir spännande att titta på. Riktigt små barn uppfattar starka kontraster först så satsa gärna på en färgglad mobil. Köp lösa ringar om du vill hänga upp en egen mobil. Till de lite större barnen finns roliga aktivitetsleksaker som du fäster på barnvagnens bygel som håller små händer sysselsatta. Barnet kan själv kan utforska olika mönster, material och ljud. Du som förälder behöver inte oro dig att leksaken kastas ut då den sitter säkert fast och alltid finns nära till hands.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.