Tält

Barn älskar att bygga koja, att ha ett eget krypin där det är lite trångt och ombonat. Ett tält blir en mysig vrå för barnen och passar lika bra i barnrummet som i vardagsrummet tack vare den neutrala designen.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()

Man behöver inte leka indian för att uppskatta ett tipitält! Våra lektält blir ett eget krypin och stimulerar ditt barns fantasi samtidigt som de får en alldeles egen hörna i fred. Med ett tält kan du enkelt plocka undan barnens saker när leken är avslutad. Win-win för alla.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.