Speldosor

I vårt noga utvalda sortiment av speldosor hittar du klassiska speldosor i många roliga varianter att hänga upp på sängen eller i barnvagnen. Vi har även speldosor att ställa i barnrummet som dekoration.

Filtrera Dölj filter
Filter
Rekommenderad ålder (ungefärlig)
Varumärke
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-7 av 7 artiklar

På Bonti hittar du många speldosor med fantasifulla uttryck. En speldosa är en accessoar som du enkelt hänger på spjälsängen, i vagnen, över skötbordet eller i babygymmet. Skapa en rutin där speldosan ger lugn och harmoni i sovrummet i samband med nattningen.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.