Lektält och tunnlar

Hos oss på Bonti hittar du roliga lektunnlar och mysiga lektält. Barn älskar att bygga koja, att ha ett eget krypin där det är lite trångt och ombonat! Alla produkter är omsorgsfullt utvalda och håller en hög kvalitet. Med andra ord är det leksaker vi mer än gärna skulle ge till våra egna barn.

Ett alldeles eget & mysigt krypin

Våra lektält sätter inte bara fart på fantasin och leken, de blir även en trendig och fin inredningsdetalj i barnrummet. Ett lektält blir en egen vrå att leka i såväl som en myshörna att koppla av i med en bok. Kojbygget håller barn sysselsatta i timmar med olika lekar. Lektältet passar lika fint i andra delar av hemmet om barnrummet är för litet. Hos oss på Bonti hittar du även roliga och fina lektunnlar som övar på motoriken hos barnet. Det är även en otroligt rolig lek att krypa in och ut ur tunneln!

Från vilken ålder passar lektält & lektunnlar?

Det är viktigt att ha koll på vilken åldersgrupp lektältet och lektunnlarna tillhör. Vi har lektält som passar från 1 år respektive från 3 år, samt lektunnlar som passar från 3 år. Åldersrekommendationen skiljer sig förstås beroende på produkt och varumärke.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Åldersrekommendation
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Våra lektält sätter inte bara fart på fantasin, de blir också en trendig och fin inredningsdetalj i barnrummet. Ett lektält blir egen vrå att leka i såväl som en myshörna att koppla av i med en bok. Passar lika fint i andra delar av hemmet om barnrummet är för litet.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.