Badkläder

Här hittar du badkläder till barnen i många fina färger och mönster! Allt från smarta blöjbadbyxor som håller tätt om olyckan skulle vara framme, till snabbtorkande och bekväma UV-baddräkter som skyddar ditt barn från solens skadliga strålar.
Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-24 av 24 artiklar
Här har vi samlat badkläder i hög kvalitet till de minsta att ha på stranden eller i poolen. Smarta blöjbyxor som håller tätt - om olyckan skulle vara framme. Mjuk resår runt barnets ben förhindrar effektivt läckage utan att klämma åt. Snabbtorkande och bekväma UV-baddräkter skyddar effektivt ditt barn från solens skadliga strålar.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.