Amnings-BH

En bra amnings-BH anpassar sig flexibelt efter byststorleken, som kan variera under amningsperioden.  Här hittar du även bekväma amningsbh:ar i omlottmodell som är enkla och smidiga att använda under natten.
Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Storlek (vuxen)
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-6 av 6 artiklar
De flesta kvinnor går upp 1 - 2 kupstorlekar under graviditet och amning. En bra måttstock när du köper amnings-bh är att få in en handflata i kupan. då brukar det utrymmet räcka för att få plats med den mjölk som rinner till både innan och efter barnets födsel, samt ge utrymme för amningsinlägg. Vi rekommenderar att investera i en mjukare bh utan byglar som du kan sova med och som formar sig efter bysten. I början när mjölken rinner till och du ammar ofta, även nattetid, är det skönt med en bh som sitter mjukt och som kan hålla inläggen på plats. Omlott-design underlättar vid amning under natten. Du slipper fumla efter hyskor och andra knäppen.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.