Hoppgungor

Vi cirka 6 månader brukar barnet vilja delta mer och är nyfiket på sin omvärld. En hoppgunga låter ditt barn komma upp från golvet och ger barnet en känsla av frihet. Hoppgungor är många barns favorit som också tränar barnets koordination, balans och grovmotorik.
Filtrera Dölj filter
Filter
Rekommenderad ålder (ungefärlig)
Varumärke
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-2 av 2 artiklar
Hoppgungor är lämpliga från dess att barnet kan sitta upp själv, detta sker vid ungefär 6 månaders ålder, den kan användas upp till 12 kg. Sittdelen är tillverkad i mjukt bomullstyg med dold dragkedja och stålfjädern har en säkerhetslina. Hoppgungan hängs enkelt upp i en dörröppning med dörrkarm med hjälp av karmsaxen som medföljer.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.