Säkerhetsgrindar

Innan ditt barn börjar kunna ta sig fram på egen hand är det viktigt att barnsäkra hemmet. Här hittar du utvalda säkerhetsgrindar till ditt hem. Med en barngrind kan du enkelt säkra upp så att hemmet blir en trygg plats för barnet.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-3 av 3 artiklar

Med en säkerhetsgrind säkrar man enkelt upp dörröppningar eller trappor i hemmet. Hur länge man bör använda en barngrind är individuellt. Om barnet börjar försöka att klättra över grinden är det säkrare att montera bort den helt och lära barnet hur man går i en trappa. En trappgrind kan även användas för att skärma av delar av hemmet eller som skydd så att ett husdjur inte ska kunna ta sig igenom. Barngrindarna från Troll kan anpassas i storlek genom att kapas till önskat mått med såg. Grinden passar utmärkt i både trappor och dörröppningar. Fästen för montering medföljer i köpet.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.