Rörelselarm

Som nybliven förälder är man ständigt orolig att något ska hända med den nya familjemedlemmen när hen sover. Hos oss hittar du högkvalitativa rörelselarm för spädbarn som kan användas oavsett var barnet sover. Inga sladdar eller eluttag behövs. Du kan tryggt sitta i ett annat rum och få den avkoppling som du som småbarnsförälder så väl behöver!

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
20
Owlet Smart Sock 3 Socka Dusty RoseBild saknas
Lägg i varukorg
479 kr 383 kr
Visar 1-1 av 1 artiklar

Som nybliven förälder är man ständigt orolig att något ska hända med den lilla familjemedlemmen när hen sover. Ett andningslarm är en smart produkt som larmar när barnets andning upphör eller blir oregelbunden. Ett andningslarm kan också vara bra om barnet är för tidigt fött, eftersom andningsfunktionen då inte alltid är lika väl utvecklad eller om barnet inte är helt friskt vid födseln. Ett rörelselarm kontrollerar ditt barns rörelser. Den här typen av larm larmar genom vibrationer och ljud när det har gått 15–20 sekunder utan rörelser. Här används alltså inga sensorer, utan en enhet fästs direkt på blöjan. Enheten ska före användning kopplas till din mobiltelefon så att du där kan följa aktiviteten. Larmet är litet och smidigt och kan med fördel användas i barnets säng, vagnen, i babyskyddet eller var än barnet sover.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.