Kuddar

Vi erbjuder kuddar från alla ledande varumärken. I vårt breda sortiment har vi även ett fint ekologiskt utbud samt kuddar som lämpar sig extra bra om du har ett barn med allergier. Samtliga kuddar har standardmått och passar de flesta påslakan och örngott.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-13 av 13 artiklar

I vårt utbud hittar du även specialkuddar till baby som är framtagna för att förhindra så kallad skall-asymmetri. Om ditt barn är förkylt rekommenderar vi en kilkudde som ger ditt barn en viss lutning som underlättar vid förkylning, kräkningar, öroninflammation, eller andra andningsrelaterade infektioner. Spädbarn ska sova på rygg. Låt barnets axlar vila på kudden. Kudden är stöd för huvudet, inte nacken. Puffa upp kudden emellanåt innan du lägger barnet så att den ger mjukt stöd även på huvudets sidor.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.