Matförvaring

Här har vi samlat alla praktiska och smarta produkter som verkligen underlättar i er vardag med små barn. Här hittar du tillbehör för att göra egen barnmat, frysformar, praktiska lock att sätta på barnmatsburken, vällingdoserare och matbehållare som underlättar när ni befinner på resande fot eller bara är ute på stan. Du hittar också lunchboxar och mattermosar till utflykten och isolerade flaskvärmare som håller värmen i upp till 4 timmar.

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-18 av 18 artiklar

Att göra sin egen barnmat behöver inte vara komplicerat! Här hittar du allt du behöver för att komma igång. Praktiska tillbehör som frysformar, matpress och förvaringsburkar. Vi erbjuder också återanvändningsbara barnmatspåsar så att du kan bjuda ditt barn på hemlagade smoothies. Söta lunchboxar och mattermosar att ta med på utflykten och kylande matlådor med bestick i locket. Självklart är alla produkter testade och godkända samt giftfria, allt för att ditt barn ska få det bästa.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.