Dynor och åkpåsar

Här hittar du dynor och åkpåsar som passar perfekt till babyskydd och bilbarnstolar. Med en dyna till bilbarnstolen gör du inte bara resan mer bekväm för ditt barn, utan hjälper även till att skydda bilbarnstolen lite extra. Med en dyna ser du även till att luften cirkulerar fritt under barnet och ger en behaglig sittyta i samtliga väder och temperaturer. Med en åkpåse anpassad till babyskydd sitter selen säkrare än om du använder overall eller vinterjacka, och gör också kan du lättare ta med ditt barn i babyskyddet ut i kallt väderlag utan att krångla av och på vinterkläder.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-3 av 3 artiklar

AeroMoov har en smart 3D-struktur som gör att en luftspalt bildas mellan dynan och barnvagnens rygg. Detta gör att luften kan cirkulera fritt bakom barnets rygg vilket i sin tur medför att ryggen hålls sval. Dynans framsida är i mjuk och sval ekologisk bomullsfrotté och baksidan är i 100% polyester. På vintern bidrar 3D-strukturen till att snabbt ge en värmande sittyta. Dessutom bidrar sittskyddet till att förlänga bilstolens livslängd. Vi erbjuder bilstolsåkpåsar från flera tillverkare. Bilstolsåkpåsarna passar alla moderna babyskydd och gör ditt travelsystem komplett. Vi rekommenderar att du använder en åkpåse i babyskyddet hellre än en vinteroverall, då bältet sitter säkrare kring barnet under åkpåsen än vad det kan göra om ni använder en traditionell vinteroverall.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.