Speglar

Om du kör själv i bilen och har ditt barn i en bakåtvänd bilbarnstol i baksätet, kan det ge dig en extra trygghet med en spegel så att du kan hålla ett extra öga på barnet utan att tappa fokus från vägen. Med en baksätesspegel kan du se ditt barn i den bakåtvända stolen via din backspegel under färden. Välj en enklare spegel eller en med belysning för att alltid kunna se barnet oavsett om det är mörkt eller ljust ute.
Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-5 av 5 artiklar

Baksätesspeglar sätts fast mitt på nackstödet och gör det lätt att övervaka ditt barn från förarens backspegel. De är lätta att montera och justera så att de inte blockerar synfältet bakåt. De har en stark, men ändå lätt konstruktion och där själva spegeln är gjord av barnsäker plast.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.