Badbaljor och tillbehör

Söker du en badbalja som kan vikas hop för minimalt utrymme när den inte används eller vill du ha en rymligare badbalja som kan stå på ett stativ för ergonomisk arbetsställning? I vårt breda utbud hittar du badbaljor, badstöd, stativ och andra skötartiklar du behöver till badet med ditt barn.

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-14 av 14 artiklar

Här hittar du populära Stokke Flexi Bath som du enkelt viker ihop efter badet och som tar minimal plats i hemmet när den inte används. Komplettera gärna med Flexi Bath badstöd för de allra minsta. Vi har även lite större badbaljor med urtappningsmöjlighet där du kan komplettera med golvstativ och badstöd om så önskas.
Här hittar du också en uppblåsbar badmadrass. Badmadrassen är praktisk att ha i badkaret om föräldrar, eller syskon, badar tillsammans med barnet.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.