Dockor och tillbehör

Hos oss på Bonti hittar ni ett brett sortiment av fina dockor och söta tillbehör. Vi har ett härligt och noggrant utvalt utbud. Ni hittar allt från fina dockvagnar, docksängar med tillbehör till figurer som gör leken och språkträningen extra rolig. Vi har ett docksortiment som är noggrant och omsorgsfullt utvalt. 

Vilka olika dockor och docktillbehör finns?

Vi på Bonti har söta och fina dockor från bland annat varumärkena Barbie, Skrållan, Corelle, Rubens och Tender Leaf. Vi har även fina dockhus och guliga tillbehör till dockorna. Vackra dockvagnar i klassisk design med lång livslängd. Här hittar du även vackra docksängar i trämaterial och fina bäddtillbehör.

Vilken åldersrekommendation har dockorna?

Det skiljer sig åt och beror på docka, tillbehör och varumärke. En bra första docka till ditt barn kan vara en från franska varumärket Corelle som har den rekommenderade åldern från 18 månader. Corelle dockorna har även en mjuk och härlig vaniljdoft. Om det är en mjuk docka ni letar efter finns även klassiska Rubens Barn som har en åldersrekommendation från 0 månader. För de lite äldre barnen har vi Skrållan dockorna som rekommenderas från 3 år och Disney Princess Playdate dockorna som även dem funkar från 3 år och uppåt. 

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Åldersrekommendation
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-10 av 10 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.