Väskor

Låt barnen ha egna små väskor med pyssel och annat roligt på resan! Våra ryggsäckar till barn passar självklart lika bra till förskoleutflykterna, simskolan, gymnastiken eller för att bära med sig viktiga gosedjur till första övernattningen hemifrån.
Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Rekommenderad ålder (ungefärlig)
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-6 av 6 artiklar
Våra utvalda ryggsäckar är tillräckligt små för att mindre barn ska orka bära dem själva, men rymmer ändå förvånansvärt mycket! Hög kvalitet och massor med smarta funktioner och detaljer. Stokkes bedbox är en rymlig och funktionell kabinväska som barnet kan åka på på flygplatsen när den väl är packad och ombord på planet förvandlar den en vanlig flygplansstol till en förstklassig säng.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.