Babybjörn bärsele

Här har vi samlat alla våra bärselar från BABYBJÖRN. 1973 lanserade BABYBJÖRN den första bärselen, inspiration fick de utav sjukvården som betonade vikten för små barn att vara nära. Det har hänt mycket sedan bärselen Hjärtenära lanserades och du kan få en överblick på alla de modeller vi kan erbjuda här nedan.

BABYBJÖRN bärsele Mini

Bärselen Mini är en liten och enkel bärsele som du snabbt kan ta på för att bära din bebis i kortare stunder. Den är perfekt de första månaderna då barnet behöver mycket närhet alla tider på dygnet. Du kan bära på två sätt i Mini: inåtvänt eller framåtvänt på magen.

BABYBJÖRN bärsele Mini passar bäst under bebisens första månader. Testad och säker för 0–1 år (minst 3.2 kg, max 11 kg).

BABYBJÖRN bärsele Harmony

Bärselen Harmony är det perfekta valet om du vill ha en mjuk, följsam och ergonomisk bärsele med lyxig känsla. Med ett avlastande midjebälte, vadderade axelband och ett vadderat ryggstöd är Harmony otroligt bekväm. Du kan bära på fyra sätt i Harmony: nyfödd, inåtvänt, framåtvänt och på ryggen. 

BABYBJÖRN bärsele Harmony kan användas från nyfödd (3,2 kg) och upp till cirka 3 år (15 kg). 

BABYBJÖRN bärsele One

Bärselen One är en mjuk och ergonomisk bärsele som gör det enkelt att ge ditt barn den viktiga närheten och knyta an direkt efter födseln. Tyget är följsamt och du kan både se och känna att din nyfödda bebis bärs i en naturlig ställning, med ryggen i c-kurva. Du kan bära på fyra sätt i One inåtvänt (två olika höjdlägen), framåtvänt eller på ryggen.

BABYBJÖRN bärsele One kan användas från nyfödd till ca 3 år Min. 3,5 kg/53 cm Max 15 kg/100 cm.

BABYBJÖRN bärsele Move

Bärselen Move är bekväm att bära i längre stunder, både för dig och din bebis. Perfekt för dig som vill gå ut tillsammans med ditt barn. Inbyggt ryggstöd, midjebälte och vadderade axelband ger skön avlastning och det mjuka, luftiga nättyget gör det svalt och skönt för dig och din bebis.

BABYBJÖRN bärsele Move kan användas från nyfödd till ca 15 månader (min 3,2 kg/53 cm, max 12 kg/85 cm).

Filtrera Dölj filter
Filter
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-28 av 28 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.