Babyvakter

Här hittar du vårt noga utvalda utbud av elektroniska babyvakter som larmar om ditt barn vaknar. Med en babyvakt tillhands kan du göra det du behöver och samtidigt känna dig trygg med att ha full uppsikt över barnet. Välj mellan en traditionell babyvakt med ljudfunktion eller en som även använder sig av bildfunktion. En babyvakt med tvåvägskommunikation gör att du kan kommunicera tillbaka till barnet. Dagens moderna babyvakter är sällan större än en mobiltelefon och har flera smarta inbyggda användarvänliga funktioner.

Läs mer Läs mindre
Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-16 av 16 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in