Babyvakter

Här hittar du vårt noga utvalda utbud av elektroniska babyvakter som larmar om ditt barn vaknar. Med en babyvakt tillhands kan du göra det du behöver och samtidigt känna dig trygg med att ha full uppsikt över barnet. Välj mellan en traditionell babyvakt med ljudfunktion eller en som även använder sig av bildfunktion. En babyvakt med tvåvägskommunikation gör att du kan kommunicera tillbaka till barnet. Dagens moderna babyvakter är sällan större än en mobiltelefon och har flera smarta inbyggda användarvänliga funktioner.

Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Varumärke
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-9 av 9 artiklar

Med en babyvakt kan ni som föräldrar befinna er i en annan del av huset eller i trädgården, men ändå ha koll på ert sovande barn. En babyvakt passar även bra om man bor i ett flervåningshus och är rädd att inte höra barnet. Babyvakten består av två enheter: babyenheten och föräldraenheten. Babyenheten har en ljudkänslig mikrofon och aktiveras så fort barnet ger ifrån sig ljud. Ljudet skickas vidare till föräldraenheten som är utrustad med högtalare. Det finns även babyvakter med video, där babyenheten också är utrustad med en videokamera och föräldraenheten med en display. Välj en babyvakt från vårt noga utvalda utbud av populära och prisvinnande babylarm som passar just era behov.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.