Sätesskydd

Med ett smidigt och praktiskt sätesskydd, eller sparkskydd som det också kallas, slipper du oroa dig över att barnens skor är smutsiga när det är dags att hoppa in i bilen. Sätesskyddet fästs enkelt i sätet och skyddar från fläckar och om det är av tjockare kvalitet, även tryckskador från bilbarnstolen. Vi har även sätesskydd med inbyggd ficka för en surfplatta som gör det säkert att använda surfplatta under bilresan. Här hittar du även smarta sparkskydd med fickor som hjälper till att hålla koll på barnets saker i bilen.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-12 av 12 artiklar

Ett sätesskydd som monteras under bilbarnstolen skyddar bilens egna klädsel och stoppning. Med ett sparkskydd, som du fäster på baksidan av stolen framför ditt barn, skyddar du stolen mot leriga stövlar och skor. Här hittar du även flera olika organisers som gör det enklare att hålla reda på barnens leksaker i baksätet. BeSafe Sparkskydd med ficka för surfplatta gör det säkert att använda surfplattor under bilfärden.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.