Barncyklar & åkfordon

Hos oss på Bonti hittar du ett noggrant utbud av barncyklar och åkfordon i varierande former till ditt barn. Vi har allt från den första fina trehjulingen till den roliga tutande gåbilen. Vårt sortiment av barncyklar och åkfordon är omsorgsfullt utvalda och har hög standard. Vi på Bonti har varumärken som Vilac, Liewood, Smoby Be Move, Doona, Tender Leaf Toys och Brio. 

När kan ett barn börja med barncykel & åkfordon?

Det är olika beroende på vilken sort av barncyklar och åkfordon. En åkcykel kan ha åldersrekommendationen från 18 månader medan en trehjuling kan ha från 15 månader. Utgå därför alltid från produktens åldersrekommendation. En annan viktig aspekt är vem barnet är och om hen själv är redo för en barncykel eller ett åkfordon.

Vad finns det för olika barncyklar & åkfordon?

Vi alla kanske minns eller har sett en foto av vår första cykel eller leksaksfordon att åka runt på. Det är en populära present och leksak, och har varit det under flera generationer. På Bonti hittar du ett utbud av både barncyklar och roliga åkfordon. Du hittar klassiska gåbilar, gulliga åkcyklar och fina trehjulingar för de yngre barnen. Du hittar även häftiga springcyklar och omtyckta sparkcyklar för de lite äldre barnen. 

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-4 av 4 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.